Arkivfoto

Arkivfoto

45-årig troede han skulle hjælpe cyklister i nød: Men de ville ham bestemt ikke noget godt

To mænd lokkede knallertkører i fælde og røvede ham

En 45-årig mandlig knallertkører blev tirsdag eftermiddag udsat for et knivrøveri ved rundkørslen mellem Ålborgvej og Brønderupvej i Hjørring, skriver nordjyske.dk.

I en viadukt stod to mænd med deres cykler og gav tegn til, at den 45-årig skulle stoppe. Han troede mændene havde brug for hjælp, men sådan var det langtfra.

Dan han stoppede op, trak en af cyklisterne en kniv frem og sagde "money, money", og da den 45-årige ikke sådan uden videre ville lystre ønsket, blev han tildelt et slag i siden, hvorefter mændene stjal hans pung og cyklede væk.

De to gerningsmænd talte begge gebrokkent dansk og beskrives ifølge nordjyske.dk således:

A: Mand mellem 18 og 25 år. Han var 190 centimeter høj, almindelig af bygning og havde kort, sort hår. Han bar cowboybukser, sorte lædersko, en sort dynejakke og fremstod velklædt. Han havde en mountainbike i blå eller lilla farver.

B: Mand mellem 18 og 25 år. Han var 175 centimeter høj og almindelig af bygning. Han var iført grønne joggingbukser, blå kondisko og en sort jakke og havde en mountainbike i grønlige farver.

Kontakt lokalpolitiet i Hjørring hvis du har set to mænd med ovenstående signalement eller har i øvrigt har oplysninger om de to mænd.

jn

Publiceret 22 May 2019 00:00