Foto: Localeyes
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

17-årig pige dræbt i voldsom trafikulykke: Fire veninder indlagt

En blot 17-årig pige har mistet livet efter en voldsom ulykke, hvor hendes fire veninder blev kvæstet. Det skete i en voldsom ulykke tirsdag eftermiddag, hvor bilen med de fem piger kørte galt på den Fynske Motorvej. Flere af pigerne er alvorligt kvæstet.

Det skriver BT.

"Pigen afgik ved døden i løbet af natten, og fire andre yngre kvinder er fortsat indlagt med svære kvæstelser. Vores oplysninger går på, at de er svært tilskadekomne alle sammen," siger vagtchef ved Fyns Politi, Steen Nyland, til BT tidligt onsdag morgen.

LÆS OGSÅ: Politiet frigiver identiteten på færdselsdræbt kvind

En lot 18-årig pige førte bilen, og nåede tilsyneladende ikke at sænke hastigheden, før hun kørte ind i forankørende, der holdt helt stille. En ulykke længere fremme havde skabt kø. Politiet mener, at pigernes bil havde så meget fart på, at yderligere fire biler i køen blev ramt.

"Den endelige konklusion er ikke færdig endnu, men noget tyder på, at man har overset, at trafikken foran holder stille og slet ikke når at bremse. Pigernes bil kører ind i autoværnet og bliver kastet tilbage i første vognbane, hvor den rammer en lastbil, og derefter en række andre kørertøje," siger Steen Nyland til BT.

Alle fem veninder blev hastet på hospitalet, hvor den ene pige altså omkom i nat. 

Se flere fotos og video på localeyes.dk

Publiceret: 07. Marts 2018 06:48
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112