“Min store udfordring er at blive ved med at udvikle mig til de større kampe, så jeg kan forblive ubesejret,” konstaterede Ali ovenpå sejren over Jefferson.

“Min store udfordring er at blive ved med at udvikle mig til de større kampe, så jeg kan forblive ubesejret,” konstaterede Ali ovenpå sejren over Jefferson.

Ali tilbage i storform efter ufrivillig pause

Skanderborg-bokseren Ali Mohamed vandt sin femte kamp som professionel i fin stil

Af
Grethe Madsen

Grethe Bo Madsen

Efter mere end seks måneders ufrivillig pause fra bokseringen, stod Skanderborg-bokseren Ali Mohamed forrige lørdag endelig klar til, at gå i ringen igen til hans femte kamp som professionel bokser.
 
Kampen blev bokset i Ceres Park i Aarhus, og i modsatte ringhjørne stod Jefferson Vargas, født i Equador, men med base i Spanien hvor hans 10 professionelle kampe også er blevet bokset.
 
“Før kampen havde jeg sammen med min træner set lidt video af min modstander og det var tydeligt, at Jefferson ikke bare var en modstander jeg kunne gå i hundeslagsmål med. Han så stærk ud og han har også bokset lige op med nogle rigtig gode spanske boksere,” fortæller Ali til Lokalavisen Skanderborg.
 
“Så jeg skulle forsøge at vinde kampen på min bedste tekniske boksning og hurtighed.”
 
Kampen startede ud som et taktisk skakspil, hvor begge boksere så hinanden an. Ali fik ramt Jefferson et par gange og passede godt på sig selv. I anden omgang forsøgte Jefferson, at bruge sin fysik, men Ali formåede med disciplineret boksning, at holde ham på afstand.

Vandt på point

I de efterfølgende omgange blev det klart, at Ali var for smart og hurtig for Jefferson, selvom han igen og igen forsøgte, at presse Ali på fysikken.
 
I femte omgang fik Ali foran hjemmepublikummet for alvor ram på sin modstander og fik sat sig i respekt.
 
I kampens sidste omgang forsøgte Jefferson en sidste gang med sine tunge slag, men uden det store held.
 
Efter kampen var alle tre dommere enige om, at Ali var den klare vinder på point.
 
“Jeg syntes kampen gik godt og det var virkelig en fornøjelse, endelig igen, at bokse foran venner, familie og gamle klubkammerater her i Aarhus. Men en dag kunne jeg også godt tænke mig, at bokse på rigtig hjemmebane i Skanderborg, måske nede i kulturhuset, så kunne jeg også give lidt igen til Kafe K og de andre lokale, som altid har støttet mig,” siger Ali, og smiler skævt.
 
Næste kamp er endnu ikke datolagt, men Ali glæder sig allerede til at komme tilbage, og vise hvad han kan i en boksering.

null

Publiceret 27 June 2017 12:00

SENESTE TV