Josephine skal være smuk for Danmark i Seoul

Josephine Mikkonen Sørensen fra Virring deltager i skønhedskonkurrence i Sydkorea

Når skønhedskonkurrencen 'Miss Global Beauty Queen 2017' 20. oktober løber af stablen i Sydkoreas hovedstad Seoul, er den danske repræsentant 21-årig Josephine Mikkonen Sørensen, der er vokset op i Virring og efter endt handelsgymnasiegang i Skanderborg tidligere i år nu bor i Aarhus.

Forrige weekend var Josephine Mikkonen Sørensen en del af finaleholdet i Miss Danmark-konkurrencen, der blev afholdt i Skovlunde. I alt 30 unge kvinder var blevet castet til finalearrangementet, der bestod af pomp, pragt, kändisser i en lind strøm og masser af glamour.
 
Josephine Mikkonen Sørensen kom med, da de 30 deltagere i finalefeltet blevet skåret ned til 15, men hun kom ikke med blandt de sidste fem finalister. Alligevel har arrangør af Miss Danmark-konkurrencen Lisa Lentz peget på Josephine Mikkonen Sørensen som den danske deltager i konkurrencen i Seoul - hvor Virring-pigen allerede befinder sig.

“Jeg har fået at vide, at mit look passer godt til netop den konkurrence,” siger hun og glæder sig til det videre forløb.

“Det bliver vildt spændende, men jeg er også lidt nervøs. Jeg har aldrig rejst så langt væk, og tre uger er lang tid. Omvendt er der mindre pres på mig i Seoul, fordi min familie ikke står og kigger på. Jeg var meganervøs ved Miss Danmark-finalen, og nu ved jeg bedre, hvad jeg går ind til, ” siger hun med et smil og indrømmer gerne, at hun elsker høje hæle og lange kjoler.

’Pige-piget’

“Jeg har altid været meget 'pige-piget'. Og ja, jeg har som andre piger haft en modeldrøm, men nu er jeg mere fascineret af mode- og skønhedsverdenen,” siger hun og går videre.

“Min kæreste er også meget modeinteresseret og har sit eget tøjmærke. Han synes også, det er fedt, at jeg deltager i de her konkurrencer. Min familie bakker mig også rigtig meget op.”

Hemmeligheder

Apropos familien, så var den i et par måneder Josephine Mikkonen Sørensens medsammensvorne.
 
“Jeg fik at vide et par måneder før finalen, at jeg skulle være med. Men det hele var hemmeligt, så den var kun den nærmeste familie og min kæreste, jeg kunne fortælle, at jeg var med. Det var lidt hårdt”, konstaterer hun.

Turen til Seoul bliver spændende, men også en hård omgang for deltagerne. Der er arrangementer på programmet hver eneste dag. Men Josephine Mikkonen Sørensen føler sig godt klædt på.

“Jeg har talt med de to danske piger, der tidligere har været med i konkurrencen, så jeg har en idé om, hvad der venter. Det er ingen tvivl om, at det bliver hårdt, også fordi man skal være klar over, at man hele tiden bliver vurderet - og ikke kun, når man står på scenen,” siger hun.

Konkurrencen i Seoul har i alt 38 deltagere. Man kan læse mere - og stemme på deltagerne - her 

null

Publiceret 11 October 2017 11:00

SENESTE TV