Video afslører:

9-årig blev ramt af flugtbilist i mørk mellemstor bil

Det var en bilist, som påkørte en 9-årig dreng i Svendborg mandag morgen

Af
Af Jacob Nielsen

Fyns Politi er nu helt sikre på, at den 9-årige dreng, som mandag morgen ved 07.30-tiden blev fundet liggende bevidstløs i vejkanten på Mølmarksvej i Svendborg, blev påkørt at en personbil.

Det viser overvågningsbilleder, som politiet er kommet i besiddelse af.

Af billedmaterialet fremgår det, at drengen kom løbende fra Jægermarken og krydsede Mølmarksvej midt mellem Skyttevej og Hesselbjerg. Her blev han påkørt af en personbil i den sydlige vognbane på Mølmarksvej.

Personbilen beskrives som en mørk mellemstor formentlig nyere personbil, der uundgåeligt har fået skader på fronten af sammenstødet, som efterladte den 9-årige dreng med adskillige knoglebrud.

LÆS OGSÅ: 9-årig dreng påkørt og efterladt hårdt kvæstet: Flugtbilist efterlyses

Føreren af personbilen forsvandt fra ulykkesstedet uden at give sig til kende, og Fyns Politi er derfor meget interesseret i henvendelser fra borgere, som kan ligge inde med værdifulde oplysninger i forhold til opklaring af sagen.

Har man har ramt noget på Mølmarksvej torsdag morgen uden at registrere, hvad det var? Har man set en personbil i Svendborg-området som den beskrevne med skader på fronten? Eller har et værksted fået indbragt en personbil som beskrevet til reparation eller lignende? Så skal man straks kontakte Fyns Politi på 114.

Publiceret 07 February 2018 16:44

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV