Anmeldelse af Fifty Shades Freed:

"Det perfekte forspil"

Sexblogger og sexlegetøjsekspert JoanB er begejstret for den nye Fifty Shades Freed-film og giver 4 ud af 5 stjerner

Af
Af JoanB

 

Ud af de tre Fifty Shades-film, så er klimaks, altså den nye Freed-film, helt klart min yndling. Jeg gik ud fra filmen med et stort smil på læben – og havde faktisk lyst til at se meget mere. Men nu er der jo desværre bare ikke så meget mere, end at jeg nok bliver nødt til at kaste mig over bogen om Christian Greys opvækst.

Inden jeg kommer frem til min anmeldelse af Freed-filmen, så vil jeg skynde mig at sige, at jeg er super glad for, at de her Fifty Shades-bøger nu er blevet filmatiseret. For de tre film har i den grad været med til at gøre os danskere opmærksomme på, at fx sexlegetøj ikke er et nødvendigt onde som hjælpemiddel til et dårligt fungerende sexliv, men at sexlegetøjsprodukter er med til at gøre folk mere modige i soveværelset.

Læs JoanB's anbefaling af de bedste originale Fifty shades Freed stykker sexlegetøj

Samtidig har hele Fifty Shades universet gjort, at især kvinder, er jeg ret sikker på, i dag meget bedre tør at være mere åbne og ligefremme omkring deres frække fantasier og lyst til at lege i deres sexliv. Lige som vi kvinder bedre tør kræve og forlange et bedre sexliv samt, ikke mindst, kræve bedre og større nydelse.

Anastasia og Christian bliver gift

”I Fifty Shades Freed, der er den tredje og sidste i trilogien, der starter vi, hvor 2éren (Fifty Shades Darker) sluttede – med at Christian Grey og Anastasia Steel bliver gift.

Vi bliver kort introduceret til familien og kommer med på bryllupsrejsen, men får også et blik ind i denne her rigmandsverden, hvor beskyttelse af personerne er i højsædet.

Det er helt tydeligt, at Christian Grey hele tiden er optaget af sin nye hustrus sikkerhed, og hun har konstant sikkerhedsvagter omkring sig. Pludselig skal hun også til at sætte sig ind i, at man ikke bare flasher bare bryster på stranden, af frygt for at afslørende fotos havner i sladderbladene.

Relativt hurtigt er parret tilbage i Seattle og i den store penthouse lejlighed, de sammen skal bo i – indtil Annastasia bliver præsenteret for et smukt, smukt gammelt hus, hvor Christian synes, de bør slå sig ned.

Her møder vi så en karakter, vi ikke tidligere har mødt – nemlig en kvinde, der rigtig gerne vil røre ved Christians krop og indgyde sig hos ham. Der får Anastasia til for første gang at opleve jalousi – og at det ikke kun er Christian, der kan opleve jalousi i forhold til hende.

Sexblogger Mill har testet Fifty Shades Freed “Crazy For You” bullet-vibratoren til klitoris stimulation: Læs mere her:

Mere sanselige sex-scener

Fifty Shades Freed er en film med et meget højt tempo, lige fra starten af. Vi bliver hurtigt kastet ud i drama med denne her mandlige karakter fra Anastasias arbejdsplads – en tidligere redaktør, der bliver fyret, da han ikke kan holde fingrene fra hende.

Jack, hedder han – og Jack kommer helt klart ind i billedet igen, dog uden at jeg ønsker at afsløre alt for meget. Helt kort kan jeg dog fortælle, at Jack kommer til at spille en meget stor rolle i hele det her set-up.

I forhold til både Fifty Shades of Grey og Fifty Shades Darker filmene, er der sket rigtig meget.

I Fifty Shades Freed er Christian og Anastasia blevet mere voksne, mere modne. På et tidspunkt oplever man også Christian med skæg, der faktisk klæder manden rigtig godt – og generelt er han her i Freed-filmen noget mere sympatisk.

Og de sex-scener, der selvfølgelig også er i filmen, er denne gang meget mere sanselige – og mere langtrukne (på den gode måde) i forhold til de to første films mere lige-på-og- hårdt-sex.

Og igen-igen er filmmusikken super god, der kun underbygger stemningen og atmosfæren yderligere.

Anmeldelse af Fifty Shades Freed penisringen

Dominerende sexlege i det røde rum

Undervejs i handlingen er der dog også et par lidt mere corny scener. Fx skal Christian, sådan nærmest ud af det blå, sidde og synge, mens han spiller klaver. Noget som hans søskende aldrig tidligere har oplevet.

Men der er også nogle rigtig søde scener. Fx scenen, hvor Anastasia klipper Christians hår – og hvor hun bukker sig ind over ham, så han kan kigge direkte ned i blusen på hende. En hjemmeklipning, der ender med sådan lidt teenage-seksuel leg de to imellem. 

Også i Freed-filmen (naturligvis) stifter vi atter bekendtskab med det såkaldte røde rum (Christians berømte Red Room) – og for en gang skyld så er det Annastasia, der tager kontrollen.

Under en leg i det røde rum, hvor hun er spændt op med manchetter, vælger hun også at benytte sig af sit ”sikkerheds-ord”.

Da hendes mand igen ikke kan finde ud af at adskille det private liv med den seksuelle dominans, de sammen dyrker og udlever.

Nye erotiske redskaber kommer på banen

Hektiske biljagter byder Fifty Shades Freed også på – og her får vi blandt andet oplevet en meget modig Anastasia, der efter alle kunstens regler evner at håndtere denne her famøse og meget potente Audi A8, vi ser en del til i filmen.

Lige som i de to første Fifty shades film, bliver vi også i den sidste film introduceret for en række erotiske redskaber. Blandt andet stifter vi bekendtskab med vibratorer, og vi får også lov at se små, fine buttplugs, manchetter til dominans-lege og en enkelt pisk, som dog ikke for alvor kommer i brug.

Perfekt Valentines Dag filmoplevelse

Jeg giver Fifty shades Freed 4 ud af 5 stjerner. Den fem stjerne får filmen ikke, for sine steder er den en lille smule plat, og ikke alle skuespillerne er super fantastiske.

Men alt i alt en god film, der er fyldt med super lækre og smukke mennesker. Så kan jeg helt personligt godt leve med, at den er lidt mindre fantastisk på andre planer.

Så skynd jer ud og ha' en fantastisk Valentines aften med Christian og Anastasia, der nu begge hedder Grey til efternavn. Filmen er det perfekte forspil til en ekstra hyggelig aften og nat.

Fifty Shades for feinschmeckeren – Valentins Dags gaven til parret, der bare ikke vil nøjes

Publiceret 09 February 2018 16:00

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV