Vildt fund:

50.000 kr. lå i genbrugsjakke i Kirkens Korshær

Ansatte i Kirkens Korshær i Ruds Vedby gjorde onsdag et vildt fund i en damejakke

Af
Af Jacob Nielsen

 

Jens Erik, som er frivillig i Kirkens Korshær i Ruds Vedby ved Sorø, spærrede øjnene noget op, da han onsdag formiddag gjorde et højst usædvanligt fund i noget tøj, der var efterladt til genbrug i korshærens tøjcontainer.

I en lomme i en damejakke lå nemlig hvad der svarer til cirka 50.000 kroner i euro samt en fingerring, skriver Dagbladet Ringsted.

"Det var en sæk med meget andet pænt og rent dametøj. Så var der denne der damefrakke, hvor jeg gør, som vi altid gør, når vi tjekker tøjet. Vi ser, om alle knapperne er der, om lynlåsen virker, og så tømmer vi lommerne," fortæller Jens Erik Christensen, som blev noget forbavset, da han pludselig stod med det store bundt euro-sedler.

"Man begynder jo straks at tænke over, hvordan de penge er havnet i den frakke. Er det en ældre dame, der har gået og sparet? Eller er det sorte penge? Eller narko-penge?, spørger Jens Erik ifølge Dagbladet Ringsted.

Nogle ville måske se sit snit til at stoppe pengene i egen lomme, men det gjorde Jens Erik ikke. Sammen med konen, Kirsten, kontaktede han politiet, som nu har fået overdraget pengene og håber på at kunne finde den rette ejermand.

"Vi vil gerne finde rette ejermand til både pengene og ringen i damefrakken. Hvis man mener, man er rette ejermand, skal man rette henvendelse til 1-1-4 eller komme til politistationen i Slagelse i åbningstiden," siger politikommissær Tom Stysiek fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Dagbladet Ringsted. Han understreget, at man skal kunne beskrive damejakken og ringen meget præcist.

Han roser samtidig Jens Erik og de andre korshærs-ansatte.

"Det er flot gjort, og de skal have stor ros for deres handling," siger Tom Stysiek.

Publiceret 09 February 2018 11:22

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV