Mor tilbød overnatning:

Det kom hun til at fortryde, da han gik sexamok på hendes små børn

Af
Af Daniel Sennek

 

I juli 2016 skulle en nu 27-årig mand flytte fra Næstved. Efter en afskedsfest blev han tilbudt overnatning hos en fire år ældre kvindelig bekendt en enkelt nat. Men det kom hun og hendes to børn - en dreng og en pige på henholdsvis ni og 10 år gamle - til at fortryde.

Det skriver Sjællandske.

Klokken fire om natten kom manden, der er af anden etnisk oprindelse end dansk, til kvindens lejlighed. Et sted mellem klokken 07.30 og klokken 09.00 vågnede kvinden ved at manden havde lagt sig i hendes seng og lagt hans penis i hendes hånd.

"Det var bare en mand med lyster, så jeg smed ham tilbage på sofaen. Jeg tænkte ikke mere over det, og morgenen forløb normalt," forklarede moren fra vidneskranken ifølge Sjællandske.

Kvinden vidste ikke, hvad der var sket med hendes børn. Det fandt hun først ud af, da der noget tid efter var endnu en fest i byen, hvor børnene pludselig udtrykte voldsom bekymring. De fortalte deres mor, at de var bange for, om den 27-årige igen skulle overnatte hos dem. Derefter kom det frem, hvad der var sket efter afskedsfesten:

Manden havde også lagt sig i børnenes seng, hvor han hos drengen havde stukket sin hånd ned i hans underbukser og befølte ham i skridtet med den ene hånd og bagdelen med den anden, hvorefter han spurgte: "Er det her dine løg?"

Pigen blev ligeledes befølt og kysset i flere minutter.

Retten mente, at der var flere skærpende omstændigheder: Der var tre ofre, heraf to børn, og forbrydelsen var sket i deres eget hjem, hvor de skulle kunne føle sig trygge. Derfor endte straffen med at lyde på tre måneders ubetinget fængsel.

Publiceret 10 February 2018 08:16

SENESTE TV