Genkender du denne iskolde voldsmand? Satte sig roligt på restaurant efter brutalt overfald

Af
Af Daniel Sennek

 

"Genkender du denne voldsmand?"

Sådan starter Nordjyllands Politi det opslag på Facebook, hvor de efterlyser gerningsmanden til et brutalt overfald nytårsmorgen i det centrale Aalborg. Opslaget blev offenligtjort den 9. februar, men Nordjyllands Politi beder i dag om ny hjælp til opklaringen på Twitter.

"Volden blev begået den 1. januar 2018 i festgaden Jomfru Ane Gade i tidsrummet kl. 05.15 - 05.45: Den forurettede – en 26-årig mand – stod uden for diskotek Fabrikken sammen med nogle bekendte, da gerningsmanden rettede henvendelse til dem. Og efter en kort udveksling af synspunkter nikkede gerningsmanden den 26-årige en skalle. Den ramte ham på næseryggen. Ved volden pådrog den forurettede mand sig en brækket fortand i overmunden samt en hævet næse," står der i opslaget.

Efter at have sendt offeret i jorden gik voldsmanden iskoldt fra stedet - og satte sig uden for restaurant Flamingo sammen med to bekendte.

Gerningsmanden, der kan ses på billederne, beskrives som: dansktalende mand, ca. 20-25 år, omkring 180-185 cm høj, slank af bygning, mørkt kort hår og iført mørk vindjakke og sorte sko.

"Vores efterforskning har indtil nu ikke kunne fastlægge gerningsmandens identitet. Derfor efterlyser vi ham nu med billede. Hvis du genkender gerningsmanden – eller har andre oplysninger i sagen – så ring til politiet på 114 og spørg efter politikommissær Kenneth Rodam," skriver Nordjyllands Politi.

Publiceret 14 February 2018 09:31

SENESTE TV