Der var én, der var to, der var tre, der var fire:

Politihunde snusede sig frem til svedende rumænske dieseltyve

Fire mænd fra Rumænien blev fanget og anholdt tirsdag aften

Østjyllands Politi modtog tirsdag aften klokken 22.10 en anmeldelse om, at der var gang i et tyveri fra en virksomhed på P.O. Pedersens Vej i Skejby. En medarbejder var hurtigt på stedet, da der var gået en alarm, og her kunne medarbejderen se, at der stod dieseldunke på fortovet og en bil med rumænske nummerplader. Gerningsmændene havde tilsyneladende taget flugten til fods, skriver Østjyllands Politi i dagens døgnrapport.

Politiet var hurtigt på stedet med politihunde og begyndte at lede efter dieseltyvene. Den første, en 26-årig mand, blev fundet forpustet og svedende på Graham Bells Vej klokken 22.28. Kort tid efter, klokken 22.41, blev den næste formodede gerningsmand fundet, en 43-årig mand. Han blev fundet på fortovet på Robert Fultons Vej, ligeledes storsvedende og med hænder, der lugtede af diesel. 

LÆS OGSÅ: Seks polakker anholdt i nat på østjysk rasteplads

Klokken 22.47 fandt en politihund den tredje formodede gerningsmand. Hunden fulgte sporet fra Graham Bells Vej, der førte til Robert Fultons Vej, videre over golfbanen til en cykelsti mod Gråmøllevej til T-krydset ved Elstedvej. Herfra gik sporet mod nord ind på en mark og over Djurslandmotorvejen, hvor det endte foran et hus på Randersvej. Her markerede hunden ved et to meter højt hegn ind til en baghave,hvor der blev fundet en 29-årig mand, der forgæves forsøgte at flygte. Han havde en bilnøgle på sig, der passede til den efterladte bil fra gerningsstedet.

En borger gjorde politiet opmærksom på den fjerde og sidste formodede gerningsmand, en 20-årig mand. Borgeren var  blevet opsøgt i sit hjem på Søftenvej, hvor en østeuropæisk mand havde henvendt sig under påskud om at have fået det dårligt. Da en patrulje kom derud klokken 23.15, fandt de den 20-årige siddende i stuen med friske spor på tøjet af den flugt, han formodes at have været på. 

Alle fire mænd er rumænske statsborgere og mistænkt for at stå bag dieseltyveriet i Skejby. De forventes at blive afhørt i løbet af formiddagen, oplyser Østjyllands Politi.

jr

 

Publiceret 07 March 2018 11:00

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV