Fræk aften:

Mai inviterer til Danmarks største dildoparty

Der er dømt "klassisk dildoparty" med mulighed for at måle, pille og veje i Holbæk torsdag aften

Af
Af Jacob Nielsen

 

Hvilket sexlegetøj er bedst og mest effektivt? Hvad passer til netop mit behov og lyster? Og kan det overhovedet betale sig at købe en vibrator til 500 kroner eller mere, når man kan købe en næsten tilsvarende for under det halve?

Disse og mange andre spørgsmål får Mai Duedahl og hendes kollegaer i sexlegetøjsbutikken Butik Paradiss i Holbæk jævnligt.

Spørgsmålene kommer blandt andet fordi, et stigende antal danskere køber deres sexlegetøj via nettet, og på den måde begår fejlkøb, når de handler i blinde.

Meget bedre er det, hvis man har mulighed for at røre og mærke på sagerne, og det kan man i morgen aften, når Butik Paradiss inviterer indenfor til Danmarks største dildoparty.

"For flere og flere danskere, der ikke beskæftiger sig med sexlegetøj til daglig som jeg, er udvalget af sexlegetøjsprodukter i dag overvældende stort. Det er en sand jungle af ofte meget forskellige produkter, der kan være ekstremt svær at finde rundt i. Derfor er helt nede på jorden vejledning mere vigtig end nogensinde," fortsætter Mai Duedahl, der opfordrer alle til at kigge forbi torsdag aften – om ikke andet for at blive en smule klogere på sexlegetøj anno 2018 helt generelt.

Mai Duedahl mener, det er vigtigt, at der er mulighed for at komme i nærkontakt med produkterne, inden man kaster sig ud i et køb, da fejlkøb er et stigende problem.

"Derfor er jeg af den opfattelse, at der også i fremtiden vil være plads til de fysiske butikker med sexlegetøj, hvor man kan gå direkte ind fra gaden og få guidning og vejledning som i de gode, gamle dage – og hvor man rent fysisk kan røre ved sexlegetøjet og måle dildoerne og vibratorerne op imod hinanden," siger Mai Duedahl.

Publiceret 07 March 2018 16:04

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV