Kørelærer fængles for voldtægt af elev:

Må dog stadig gerne være kørelærer

Af
Af Daniel Sennek

 

Onsdag faldt dommen over en kørelærer i 40'erne fra Næstved der sad på anklagebænken ved Retten i Næstved. Han blev fundet skyldig i voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje af en 18-årig kvinde, som han i november sidste år var kørelærer for.

Det skriver Sjællandske.

Episoden skete, da manden mere eller mindre inviterede sig selv op i pigens lejlighed, angiveligt på grund af sin interesse i ejendomme. Ifølge kørelæreren kyssede de, men afbrød begge, inden han kørte sin vej.

Den 18-årige tidligere køreskoleelev forklarede derimod, at manden kyssede hende mod hendes vilje, tog hende på ballerne, rørte ved hendes ene bryst og stak en finger op i hende, alt imens hun havde sagt stop flere gange. Manden stoppede først, da kvinden fortalte en nødløgn med en ven, der snart ankom til lejligheden.

Retten fandt kvindens forklaring troværdig, sikker og detaljeret. Men der var dog ikke tilstrækkeligt grundlag til, at manden fik frakendt retten til at virke som kørelærer.

Sagen var blevet udsat til onsdag, da et sidste vidne skulle afhøres. En ven af den nu dømte kørelærer, der mødte ham kort efter episoden. Han forklarede i retten, at han kunne se på kørelæreren, at noget var galt. Herefter fik han så samme historie, som kørelæreren fortalte i retten. At der var blevet kysset, og at det ikke var godt, fordi manden er gift og har to små børn.

Kørelæreren blev idømt skes måneders betinget fængsel. Nu har begge parter betænkningstid til at anke sagen.

Publiceret 08 March 2018 07:12

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV