Dybt bekymrende:

Benni har nu været forsvundet i otte dage

Hvem har set den 45-årige midtjyde, Benni, og hans hvide Ford Fiesta?

Af
Af Jacob Nielsen

 

Benni plejer ikke at tage væk uden at fortælle det, og derfor er familien dybt bekymrede over, at ingen har hørt fra den 45-årige midtjyde siden 2. marts, hvor han forlod sin mors bopæl på Vestergade i Herning den 2. marts ved 9.30-tiden. Politiet har ikke nogen oplysninger om, hvor han kan være taget hen, og vil derfor gerne i kontakt med personer, der har set ham.

Benni beskrives som 45 år, 180 cm. høj, almindelig af bygning og skaldet. Han kører formodentlig i en hvid Ford Fiesta med to blå ”viper-stiber” på tag og kølerhjelm. Bilen har registreringsnummer VP 88 483 på gule nummerplader.

”Familien er naturligt nok bekymret for ham, fordi han ikke plejer at tage væk uden at fortælle det. Derfor vil vi gerne høre fra personer, der har set Benni eller den lidt specielle bil, han formodentlig kører i. Vi vil også opfordre ham til at kontakte sin familie eller politiet, så vi kan få vished for, at han er i god behold,” siger fagkoordinator Lars Boe Larsen fra lokalpolitiet i Herning.

Politiet oplyser, at det ikke er muligt at ringe til Benni eller spore hans telefonsignal, da han ikke har en mobil med sig.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på tlf. 1-1-4.

 

Publiceret 10 March 2018 10:15

SENESTE TV