Mor til død 14-årig:

"Politiet bankede på min dør søndag morgen. "Der er sket noget alvorligt - Din søn er død...""

Af
Af Daniel Sennek

 

Natten til søndag afgik en blot 14-årig dreng ved døden. Det skete som følge af en overdosis af receptpligtligt i en lejlighed på Østerbro i København - og nu fortæller drengens mor om den grusomme og forfærdelige oplevelse, da politiet bankede på hendes dør.

Det skriver BT.

Den 14-årige dreng døde, da han tog en overdosis af receptpligtligt medicin i sin jævnaldrende kærestes mors lejlighed. Den 14-årige pige indtog også medicinen, fik hjertestop, blev genoplivet og er i kritisk tilstand. Det er endnu ikke bekræftet, hvilken medicin som børnene indtog, men der er ifølge BT angiveligt tale om det stærkt smertestillende medicin metadon, som bl.a. anvendes i behandling af narkomaner.

LÆS OGSÅ: 14-årig dreng død efter indtagelse af medicin: 14-årige pige kæmper for livet

"Politiet bankede på min dør søndag morgen og sagde, at de havde noget alvorligt at fortælle mig. De sagde, at min søn var afgået ved døden i nat. Jeg husker ikke helt detaljerne, men det skulle være på grund af en overdosis af stoffer. Jeg var helt ude af den og sagde, at det kunne ikke passe," fortæller den tydeligt rystede mor til BT.

LÆS OGSÅ: Lægehelikopter kunne ikke komme frem: To dræbt og 10 kvæstede i alvorlig ulykke

Siden har moderen ikke hør fra politiet, men selv samlet brudstykker af informationer for at danne et billede af, hvad der skete.

"Min søn skulle havde fået det dårligt klokken 20.00, mens de var i lejligheden. Han skulle ud på toilettet og brække sig, hvor han muligvis også er faldet om på gulvet. Her blev han gemt væk, mens politiet klokken 22.30 har været oppe i lejligheden for at hente en anden dreng, som var blevet meldt savnet af sine forældre," forklarer hun til BT.

Politiet har mandag arbejdet på at klarlægge hændelsesforløbet, og der skal også holdes et ligsyn for at klarlægge dødsårsagen.

 

Publiceret 13 March 2018 06:26

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV