Uhyggelig dødsulykke:

To mænd klemt ihjel mellem lastbiler

 

Tåge, for høj fart og for lidt afstand. Det er den umiddelbare vurdering af, hvorfor det endte så galt mandag på den sønderjyske motorvej. To mæn på 70 og 81 år blav dræbt, da de sad i en bil, der blev klemt mellem to lastbiler. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

I alt fire lastvogne og 11 personbiler var involveret i tre alvorlige ulykker på den samme motorvej. Udover de to dødsfald blev 10 mennesker kvæstet, heraf to i alvorlig tilstand. Politiet gør dog opmærksom på, at antallet af tilskadekomne kan ændre sig, når der foreligger opdaterede oplysninger.

LÆS OGSÅ: Lægehelikopter kunne ikke komme frem: To dræbt og 10 kvæstede i alvorlig ulykke

Politiet oplyser på Twitter, at de endnu ikke kan sige noget om grunden til ulykkerne, før bilinspektørerne er færdige med deres undersøgelser og har aflagt rapport. Dog skriver politiet: "Men tågen, for høje hastigheder og for tæt kørsel kan selvfølgelig være medvirkende."

Ud over de tre ulykker var der adskillige mindre uheld med skrammede og bulede biler til følge.

Også Lillebæltsbroen var ramt af ulykker og var spærret i en længere periode. I alt meldes der om tre ulykker på broen - heriblandt en ulykke med en ambulance involveret.

Publiceret 13 March 2018 06:56

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV