Dræbte sin kone og tre børn:

"Vi skændes hele tiden!"

Af
Af Daniel Sennek

 

Børnene var henholdsvis 15, 13 og 3 år gamle. Alle tre var blevet stukket og snittet adskillige gange flere steder på kroppen. Moren var 36 år gammel. Hun var blandt andet blevet skudt to gange med en pistol. Gerningsmanden? Far og ægtemand, der nu er dømt skyldig i drabene, der fandt sted den 11. april sidste år.

Det skriver TV 2.

Onsdag blev den 39-årige mand dømt skyldig i drabene på sin familie ved Retten på Frederiksberg. Nu venter man på en udtalelse fra Retslægerådet i forhold til mandens mentale tilstand. Derfor vil strafudmålingen også først find sted på et retsmøde 31. maj.

Manden har lige siden anholdelsen erkendt sin skyld, men han mener, at han var sindssyg i gerningsøjeblikket, da drabene i skete tirsdag den 11. april 2017.

"Vi (manden og hans kone, red.) skændtes hele tiden. Hun havde lovet min datter væk til en mand i Afghanistan. Det ville jeg ikke have. Jeg mistede kontrollen over mig selv den morgen. Jeg var ikke mig selv, jeg var drevet fuldstændig til vanvid, efter alle de ting hun sagde til mig," sagde den 39-årige i retten ifølge TV 2.

Umiddelbart har en mentalundersøgelse slået fast, at den 39-årige ikke var sindsyg i gerningsøjeblikket, men siden har udviklet psykotiske symptomer. Det vil forsvaret have afklaret i retten.

"Jeg kommer ikke til at bestride, hvorvidt min klient er skyldig. Spørgsmålet er, om han var sindssyg, da han gjorde det," sagde forsvarsadvokat Asser Gregersen i retten i slutningen af februar.

Publiceret 14 March 2018 11:21

SENESTE TV