Ung mand solgte sit firma for 125 mio. kr.:

Og så friede han til kæresten

Da iværksætteren David Andersen solgte sit firma for 125 millioner kroner, var hans liv ændret for evigt. Og han benyttede lejligheden til at fri til kæresten.

Firmaet Dinero blev i 2016 solgt til norske Visma, Nordens største it-selskab. Forhandlingerne var lange og hårde, fortæller David Andersen til Saxis.dk, der formidler salg af virksomheder.

"Beløbet blev hurtigt større og større, jo længere tid der gik. Jeg kommer fra en almindelig baggrund og har ikke rige forældre, men det beløb, som vi kunne få for Dinero, begyndte at ligne noget, der kunne ændre ens liv fremadrettet. Hvis jeg havde haft flere millioner på kistebunden, ville jeg gerne have ventet nogle år med salget, men jeg vil hellere have en fugl i hånden end 10 på taget," forklarer han.

Heldigvis var hans partner Martin Thorborg klar på et salg. Han er medstifter af Dinero og er bedst kendt for at have stiftet it-portalen Jubii, som han solgte for en formue.

"Der var en enorm lettelse, da vi skrev under. Forhandlingerne trak ud, champagnen var blevet varm, og vi havde ikke fået noget at spise hele dagen. Bagefter blev vi overvældet af træthed. Noget af det sidste jeg gjorde, før jeg gik i seng var dog at fri til min kæreste. Og hun ville heldigvis gerne," siger David Andersen til Saxis.dk.

 

Publiceret 14 March 2018 12:02

SENESTE TV