Yahya Hassan, den 22-årige provokatør og digter, truer åbenlyst politiet og sine fjender i en video.

Yahya Hassan, den 22-årige provokatør og digter, truer åbenlyst politiet og sine fjender i en video.

Yahya Hassan truer:

Jeg har købt pistoler og sætter jer fucking luderunger og stikkersvin på plads en efter en

Siden Yahya Hassan blev løsladt sidste år, har den provokerende digter været særdeles aktiv på de sociale medier

Yahya Hassan, den 22-årige provokatør og digter, truer åbenlyst politiet og sine fjender i en video, som han har offentliggjort på sin Twitter-profil.

"Der har aldrig været problemer mellem  mig og de ældre fra Trillegården. Tværtimod. Jeg har købt flere pistoler af de ældre fra Trillegården," fortæller han i videoen - og så  fortsætter han med trusler mod sine fjender:

"De eneste, der er problemer med, er de små stikkersvin, de små fucking luderunger. Det har jeg at sige til jer små luderunger: I bliver sat på plads en efter en."

Og Yahya Hassan benytter også lejligheden til at lange ud efter Østjyllands Politi:

"Østjyllands Polliti, fordi I har valgt at sparke min fucking dør ind 14 dage efter, jeg blev løsladt, og fordi I har chikaneret mig siden, så  skal jeg sætte jer fucking  paphoveder på overarbejde, for jeg får hele fucking Aarhus til at eksplodere, hele området til at koge."

(artiklen fortsætter under Twitter-opslaget)

— Yahya Hassan (@YhYahyahassan) 5. marts 2018

Skød 17-årig dreng

Yahya Hassan blev 19. december sidste år løsladt, efter at have siddet i fængsel i et år og ni måneder for blandt andet at have skudt en 17-årig dreng i foden i Aarhus.

Siden løsladelsen har han været særdeles aktiv på de sociale medier med billeder og videoer, hvor han både har poseret med våben, sendt trusler af sted mod forskellige personer og kommet med beskyldninger mod politiet.

Inden Yahya Hassan begyndtte at afsone sin fængselsstraf, annoncerede han, at han var i gang med en ny bog. Endnu er det dog fortsat ukendt, hvor langt han er med den. Indtil videre har digteren blot udfoldet sig kreativt ved at udsende en rapsang på Youtube.

Publiceret 17 March 2018 15:13

SENESTE TV