"Svanen til venstre på billedet hedder Vera. Hun er tam og kan fodres med hånden", fortæller Sanne Cecilie Parkhøi, der har taget billedet.

Populært foto:

Her er historien om svanebilledet

Det er Sanne Cecilie Parkhøi, der har taget billedet af de to svaner, og nu fortæller hun mere om dem

Af
Helene Stolle

Billedet med svanerne ved Furesø Marina har vi både bragt i avisen, og lige nu er det også coverbilledet på avisens Facebookside. Det er Sanne Cecilie Parkhøi, der har taget billedet af de to svaner.

Sanne Ceilie Parkhøi er sejlinstruktør og hovmester i Farum Sejlklub og har derfor sin faste gang ved Furesøen. Derfor kender hun også svanerne ganske godt, og forleden dag kom hun med en lille sød historie om de to svaner.

Fik du læst: Indbrudstyve på spil i weekenden 

“Svanen til venstre på billedet hedder Vera og er ringmærket V10. Hun er tam og kan fodres med hånden”, fortæller Sanne Cecilie Parkhøi.

“Til gengæld er den anden svanen en værre hidsigprop (Den er ringmærket 14C), og forrige sommer holdt den til ved marinaen og generede gæsterne, når de sad ved bænkene. Men til sidst jagede Vera den væk, for det har jo været hendes territorium i over 10 år”, lyder det fra Sanne Cecilie Parkhøi, der ikke lægger skjul på, at hun håber, at Vera tager samme kamp i år, hvis hidsigproppen igen generer marinaens gæster.

“Jeg håber, Vera har kræfter til at jage den væk”, siger hun.

Se video med svanen Vera her

Publiceret 27 March 2018 05:00

SENESTE TV