Kender du typen?:

Kom indenfor hos Mads 'Monopolet' Steffensen

Den folkekære tv- og radiovært, Mads Steffensen, og fruen Marianne Steffensen. justerer endnu engang prisen på deres villa, som er til salg.

Dermed skal man af med 3.850.000 kroner for at flytte ind i Steffensens stuer, skriver Boliga Kendte. 

Det er anden justering, siden huset blev sat til salg i efteråret sidste år. Dengang lød prisen på 4.195.000 kroner. Og for pengene får man en bolig i halvandet plan og på 120 kvadratmeter - og så i "børnevenlige rammer i et fredeligt villakvarter nær Københavns pulserende liv", som man kan læse i salgsopstillingen.

Huset er en tidligere købmandsbutik, der nu er omdannet til en familievilla med flere værelser, køkken-alrum og en stue med brændeovn.

Udendørsarealerne er også essentielle, når man taler huskøb. Og for alle med mulige mål i skoene er der godt nyt: for i enden af haven finder man en fodboldbane. Ikke noget man finder i hvert et hus - ud af de 31.575 udbudte huse på Boliga.dk, kan man kun få de de 129 frem, hvis man tilføjer "fodboldbane" til sin søgning.

Mads Steffensen har i mange år været vært på DR-succeser som Kender du typen? - ligesom han hjælper danskere med deres dilemmaer i Mads og monopolet. Sidste år sagde han dog op hos medie-mastodonten - han er dog fortsat som freelancer.

Kom indenfor i Mads Steffensens villa og se billeder her.

kb

Publiceret 30 March 2018 10:47

SENESTE TV