ANNONCE

Ekstra garanti på årets plæneklipper

STIHLs østrigske søsterselskab VIKING tilbyder i år 2 års ekstra garanti på alle deres grønne benzindrevne plæneklippere.

Foråret er nu for alvor kommet! Efter en påske med snestorm er både solen og temperaturen begyndt at arte sig. For havefolket er det startskuddet til en ny sæson, og for græsset rundt om i haverne er det signalet til at vågne op fra sit vinterhi og begynde at vokse.

Står du overfor at skulle investere i en ny plæneklipper, anbefales det at kigge nærmere på de grønne, benzindrevne plæneklippere fra østrigske VIKING. I 2019 bliver alle de lækre maskiner lakeret orange, når varemærket kommer ind under det tyske moderselskab STIHL.

Det fejres i hele 2018 ved at give ekstra 2 års garanti på maskinerne til de private forbrugere.

I en tid hvor alt står i de batteridrevne maskiners tegn, - hvorfor i alverden skulle du så vælge en benzindrevet maskine?

Valget er fornuftigt, hvis du f.eks. foretrækker en maskine med særdeles høj ydeevne til din store og ujævne have. Det kan også være, at du skal klippe områder med meget tæt eller højt græs, hvor en benzindrevet plæneklipper fra Viking er perfekt til opgaven.

Udvalgte modeller har både monostyr, som letter tømningen af opsamleren samt granuleringsfunktion som standard.

Udvalgte modeller har både monostyr, som letter tømningen af opsamleren samt granuleringsfunktion som standard.

 

Mange muligheder

En benzindrevet plæneklipper hos Viking er ikke bare en plæneklipper. – Her har du rig mulighed for at vælge den perfekte til dig og din have mellem de i alt fem plæneklipperserier (2, 4, 5, 6 og R.):

Serierne fra 2-6 stiger i kapacitet og ydeevne, og har alle en klippehøjde på mellem 25-75 mm. Klippebredden varierer fra 41-55 cm. Udvalgte serier er optimeret for bedst stabilitet og manøvredygtighed, mens der i andre serier er klart fokus på udviklingen af en kompakt maskine. I alt er der mere end 10 forskellige modeller, der dækker de fleste behov.

Ønskes noget helt specielt giver det god mening at kigge på maskinerne fra R-serien, der dækker alt fra granulering over sideudkast til særlig højt græs.

En plæneklipper fra østrigske Viking behøver ikke fylde meget ved opbevaring eller under transport.

En plæneklipper fra østrigske Viking behøver ikke fylde meget ved opbevaring eller under transport.

 

Fakta

• Til græsarealer på op til op til 2.500 m2
• Perfekt til ujævne plæner
• Robuste og højtydende motorer fra Briggs&Stratton samt Kohler
• Nærmeste forhandler: www.stihl.dk
• Prisniveau: Fra kr. 2.195,-