Uhyggeligt syn mødte betjente:

53-årige Johnny lå helt nøgen - dræbt af sin kvindelige samlever

Af
Af Daniel Sennek

 

I slutningen af maj sidste år blev den 53-årige Johnny Andreassen dræbt på Vejlevej 48 i Jelling. Gerningsmanden eller kvinden om man vil, er hans 28-årige kvindelige samlever, der tager imod betjentene ved hoveddøren med en telefon ved hvert øre og en mumlen: ""Det var ikke meningen..."

Sådan forklarer de betjente, der var de første på gerningsstedet, deres førstehåndsindtryk. Det kom mandag frem i retten, hvor den 28-årige kvinde er tiltalt for at dræbe sin samlever. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

"Der ligger mange tomme øldåser. Det er ikke særlig ryddeligt, og dynerne er uden betræk," beskrev den politibetjent i retten, som var første betjent på stedet ifølge avisen.

Da betjentene fandt den 53-årige Johnny Andreassen, lå han nøgen på ryggen i soveværelset. Det eneste tegn på en forbrydelse var en kniv med blod. 

"Kvinden virker oprevet og svinger meget i sindsstemning. Det ene øjeblik græder hun og råber. Det andet øjeblik sidder hun lige så stille. I bilen er hun grinende og også ved at falde i søvn. Jeg vurderer, at hun er påvirket af stoffer," forklarede den ene af de første betjente på gerningsstedet.

Der var ikke meget blod - før Johnny Andreassen blev flyttet. Årsagen til dette var, at drabet var foregået med blot et enkelt stiksår på venstre side af ryggen. Et 12 centimer dybt stiksår, der havde perforeret lungen, så 1,6 liter blod havde ophobet sig.

Det var denne indre blødning, der var dødsårsagen

Retsmediceren forklarede i retten, at kraften i stikket ikke nødvendigvis har været stor, da det blot har ramt bløddele, og det er dette, som forsvarer for kvinden, Mikkel Nielsen, hæfter sig ved. Ifølge kvinden var stikket nemlig i nødværge, og derfor går forsvareren efter at få sin klient dømt for vold med døden til følge i stedet for manddrab.

Forskellen er, at vold med døden til følge giver omkring seks års fængsel, mens manddrab betyder en fængselsstraf på cirka 12 år eller mere.

Publiceret 17 April 2018 07:26

SENESTE TV