ANNONCE

De store oplevelsers land

USA er oplevelsernes land. Her venter en verden af forskellige og storslåede seværdigheder, når man lader de erfarne eksperter fra USA Rejser sammensætte ferien.

Tekst: Lars Graabek

I USA kan man cruise på Highway One langs de solbeskinnede californiske kyster, besøge nationalparker med utrolige naturrigdomme, tage på shopping i storbyen New York eller udforske historiske monumenter i charmerende New England. Det store kontinent vestpå er i sandhed seværdighederne og kontrasternes land! Det ved de alt om hos USA Rejser, der er eksperter i at arrangere rejser til USA, Canada og Caribien. De sammensætter kundernes drømmeferier med individuelle kør selv rejser, hvor de kombinerer med en masse forskellige tilkøb lige fra autocampere, krydstogter, attraktioner og motorcykelrejser. USA Rejser har arrangeret rejser siden 1979 og er ejet af Norsk Rejsebureau, der er Danmarks ældste rejsebureau helt tilbage fra 1909.

 

Går ikke på kompromis med kvalitet

USA Rejsers rejsekonsulenter sender kun kunderne steder hen, hvor de selv vil bo eller være. De går ikke på kompromis med den kvalitet, de yder til deres kunder. Det gør, at man kan stole på de produkter, de anbefaler, og at man som rejsende har USA Rejser med i ryggen 24/7 på deres nødtelefon. ”Det er vigtigt for vore kunder, at de har en livslinje i form af vores nødtelefon, hvis der skulle opstå noget. Alle vore ture er rene inspirationsture, og der er ikke noget, der er fastlagt på forhånd. Da vi selv har været på alle destinationerne, kan vi rådgive kunderne helt personligt. Vi kender de ’skjulte skatte’, og fortæller om dem som led i vores gratis service til kunderne,” fortæller product og marketing manager Christian Walker Willumsen.

 

Perfekt kombination

USA Rejser har udvidet med rejsemålene Canada og Caribien, som er perfekte i kombination med USA. Canada har en mere rå, autentisk og udfordrende natur, mens eksotiske Caribien vrimler med attraktive destinationer, fortæller Christian Walker Willumsen: ”Sidste skud på stammen er øerne Aruba og Curaçao, som vi laver i kombination med New York. Så får man det bedste af to verdener!” Den mest populære destination i USA er Vestkysten. Her er mange forskellige måder at sammensætte sin kør selv tur på. Det kan eksempelvis være en tur på 22 dage, der går fra San Francisco ned af Highway One, hvor man oplever forskellige nationalparker og slutter af i San Francisco. Turen er velegnet for både det modne par og for børnefamilien.

 

Storslåede temaparker

Florida er USA Rejsers næststørste destination. Det er nemt at komme dertil, solen skinner næsten altid, der er storslåede temaparker og skønne strande og tingene fungerer upåklageligt. I de senere år er det blevet in at tage til New England-staterne i USA’s nordøstlige hjørne. De kan blandt andet tilbyde mange historiske sights, charmerende storbyer og et smukt sceneri i form af de store skove. Der er især smukt om efteråret med de falmende farver. Ønsker man at opleve det endnu mere vilde og autentiske USA med bjerge og store skove, er de nordlige stater som Wyoming, Colorado og Montana enestående muligheder. Her er flere fantastiske nationalparker som for eksempel Yellowstone og Glacier National Park. Skal det være endnu mere ekstremt, er en vildmarkstur til Alaska en ’once-in-a-lifetime’ mulighed. Her er der noget natur og dyreliv, man ikke ser andre steder i USA. Kort sagt: USA er kontrasternes og de store oplevelsers land.

 

Se nogle af vores pakker her:

Stillehavsruten

 

Det Bedste af verden

 

Aruba-Curacao

 

Fantastiske Florida

 

Læs mere på www.usarejser.dk eller ring 33 13 15 30 for yderligere informationer.

USA Rejser
Frederiksberggade 10 1459 KBH K
Tlf: 33 13 15 30 E: usa@usarejser.dk
Telefonen er åben alle hverdage fra kl. 09.00 - 16.30
www.usarejser.dk