Torsdag forsvandt jagthunden Mille pludselig: Halvandet døgn senere dukkede hun op - på kloaktv

I halvandet døgn sad jagthunden Mille fast i et regnvandsrør sammen med en ræv, inden et fjernstyret kamera fra et kloakservicefirma fandt hende.

Af
Daniel Sennek

Den tyske jagtterrier Mille forsvandt torsdag klokken 11, da den havde fået øje på en ræv. Den jagtede ræven, men da ejeren, Vagn Damgaard Knudsen, ledte efter hende igen, var jagthunden væk.

Det skriver Randers Amtsavis.

Vagn Damgaard Knudsen opdagede to regnvandsrør, der på grund af en tør sommer kunne tilgås af dyrene - og så frygtede han det værste. Om eftermiddagen åbnede han alle brønddæksler i nærheden for at få ilt ned i rørsystemet. Og så gav han sig til at lytte. Hele natten sad han og lyttede, inden han fredag morgen meldte hunden forsvundet.

Fredag formiddag ankom Henrik Poulsen, der er tv-operatør ved kloakservicefirmaet FKSSlamson. Han kiggede røret igennem med sit kamera - og fik pludseligt øje på noget.

"Jeg kan se potespor på rørvæggen, så vi tager kameraet hjem igen og sender det store kamera af sted," fortæller Henrik Poulsen til Randers Amtsavis.

De fandt frem til Mille og gravede hende fri - og efter fem timers kamp kom hunden endelig ud.

"Hun var frisk, da vi trak hende ud. Lidt beskidt og forfrossen, men ellers frisk. Mille har ikke fået en eneste skramme, og det tror jeg heller ikke ræven havde. Hun har jo siddet halvandet døgn lige bagved ræven i et rør, men har holdt "sikkerhedsafstand", og ræven har jo ikke tænder bagi, så den har ikke bidt Mille," siger Vagn Damgaard Knudsen til avisen.

Publiceret 14 November 2018 10:22

SENESTE TV