27-årige Steffen Dam Jensen.

27-årige Steffen Dam Jensen.

Steffen stadig sporløst forvundet: Adskillige frivillige bruger lørdag på at lede efter ham

Organisationen Missing People står lørdag bag en stor eftersøgning efter den forsvundne Steffen, som ikke er set i over en uge

Af
Jonas Wrede Hansen

Det er nu over en uge siden, at 27-årige Steffen Dam Jensen natten til lørdag 1. december forsvandt efter en julefrokost på Åboulevarden i det centrale Aarhus. Siden har både politiet og frivillige ledt efter ham, men fortsat uden held.

(Artiklen fortsætter under billedet)

27-årige Steffen Dam jensen.

27-årige Steffen Dam jensen.

Lørdag står organisationen Missing People bag en stor eftersøgning efter Steffen i Aarhus. Den begynder klokken 10 og varer frem til klokken 16.

Dagens indsatsleder hos Missing People, Vivian Winther Eriksen, forklarer til Lokalavisen Aarhus, at der ved dagens eftersøgning kommer fem personer fra Missing People til at hjælpe med at lede, imens organisationen håber på, at adskillige frivillige vil dukke op. Pårørende til Steffen Dam Jensen vil også være til stede ved eftersøgningen, men de kommer ikke til at deltage aktivt i den, oplyser indsatslederen.

(Artiklen fortsætter under Facebook-opslaget)

"Vi frabeder altid de pårørende selv at deltage i selve eftersøgningen. Vi kan godt forstå, at de også gerne vil være en del af det, men vi opfordrer dem til at være inde på basen. Så kan vi passe på dem, og hvis der er nogle søgere, som finder en genstand, så kan de pårørende hurtigt be- eller afkræfte, om den stammer fra den unge mand, vi leder efter," fortæller Vivian Winther Eriksen til Lokalavisen Aarhus.

Koordinerer med politiet

Indsatslederen fra Missing People oplyser, at dagens eftersøgning er blevet koordineret med politiet.

"Vi samarbejder ikke med politiet, men vi koordinerer med dem. Det betyder, at alt vi foretager os, har vi spurgt om lov til. Når søgningen går i gang klokken 10, melder jeg til den vagthavende hos Østjyllands Politi, at vi går i gang nu. Når vi afslutter, så melder jeg igen ind til Østjyllands Politi, og fortæller, at vi er færdige. Og så render der ikke længere nogen rundt med vores veste på," fortæller Vivian Winther Eriksen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

27-årige Steffen Dam Jensen. Privatfoto

27-årige Steffen Dam Jensen. Privatfoto

Det er anden gang på en uge, at Missing People foretager en eftersøgning efter Steffen Dam Jensen. I søndags var 50 frivillige ude at lede efter den forsvundne aarhusianer, og tirsdag var organisationen ude at dele 5000 flyers ud for at gøre folk opmærksom på, at den unge mand er forsvundet.

Det er ved Bellevuehallerne på Vestre Strandallé 170 i Risskov, at Missing People i dag mødes for at lede efter Steffen.

Efterlysning

Steffen Dam Jensen er cirka 195 cm høj og kraftigt bygget. Da han forsvandt, havde han en hvid t-shirt på, lyseblå jeans, sort hættetrøje, sort uldjakke og gråbrune sko.

Har man oplysninger i sagen, bedes man kontakte politiet på 114

Publiceret 08 December 2018 09:57