27-årige Steffen Dam Jensen. Privatfoto

27-årige Steffen Dam Jensen. Privatfoto

Stor eftersøgning gav intet nyt:

Steffen er forsvundet på 8. døgn

Adskillige frivillige ledte lørdag efter Steffen Dam Jensen, men der blev gjort nye fund

Organisationen Missing People stod lørdag bag en stor eftersøgning efter den forsvundne Steffen Dam Jensen, som nu er forsvundet på ottende døgn. 60 til 70 frivillige deltog i eftersøgningen, men ifølge Århus Stiftstidende gav gårsdagens eftersøgning ikke nyt i sagen om, hvor Steffen Dam Jensen er.

"De gjorde en stor indsats i går, men det gav desværre ikke noget nyt," siger politikommissær Morten Bang Rasmussen, der står for at lede efterforskningen hos Østjyllands Politi, til mediet.

Han oplyser desuden, at politiet nu skal til at genhøre vidner i håb om, at de i mellemtiden er kommet i tanke om flere ting, der kan hjælpe med at finde frem til den unge aarhusianer.

Forsvandt efter julefrokost

Det er nu på ottende døgn, at 27-årige Steffen Dam Jensen er forsvundet. Han forlod lørdag 1. december klokken 01.15 en julefrokost ved Åboulevarden i Aarhus. Han er sidst set ved 7-Eleven på Nørreport omkring klokken 1.30, men derefter er det uklart, hvor han er gået hen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

27-årige Steffen Dam Jensen.

27-årige Steffen Dam Jensen.

”Vi mangler stadig at få kortlagt Steffens færden, den nat han forsvandt. Lige nu er det svært at vide præcist, hvor vi skal lede, og vi har søgt mange forskellige steder uden resultat. Derfor hører vi meget gerne stadig fra vidner, der har set Steffen natten til lørdag,” sagde politikommissær og efterforskningsleder Morten Bang Rasmussen i en pressemeddelelse i onsdags.

jwh

EFTERLYSNING

    Steffen Dam Jensen er cirka 195 cm høj og kraftigt bygget. Da han forsvandt, havde han en hvid t-shirt på, lyseblå jeans, sort hættetrøje, sort uldjakke og gråbrune sko.

    Han er sidst set ved 7-Eleven på Nørreport omkring klokken 1.30, men derefter er det uklart, hvor han er gået hen

    Har man oplysninger i sagen, bedes man kontakte politiet på 114

Publiceret 09 December 2018 14:11