Uheldet skete lørdag 11. august mellem klokken 13-14 i skoven lige udenfor festivalindhegningen. Arkivfoto

Uheldet skete lørdag 11. august mellem klokken 13-14 i skoven lige udenfor festivalindhegningen. Arkivfoto

Line i fatalt sammenstød med løbende festivalgæst - nu efterlyses vidner

For Line Wessberg blev mødet med en fuld smukling alt andet end smukt

Af
Grethe Bo Madsen

Skanderborg Signalement er der ikke meget af, for det gik lynhurtigt, da Line Wessberg under Smukfest i august blev væltet omkuld af en beruset festivalgæst. Sammenstødet var så voldsomt, at Line kortvarigt mistede bevidstheden.

Jeg håber, at nogen af dem, der så episoden, vil stå frem. Måske kan manden også selv huske, at han løb ind i en kvinde den eftermiddag

"Jeg gik tur med en veninde i skoven udenfor det afspærrede område. Vi havde hver en hund med. Jeg stod stille og nåede kun lige at registrere, at en meget stor mand - nok 90-100 kilo - og meget fuld kommer løbende direkte imod mig, og så ryger jeg omkuld," fortæller hun.

Episoden fandt sted lørdag 11. august mellem klokken 13 og 14. Det regnede, så måske gled manden, og måske var han heller ikke helt klar over, hvor galt det egentlig var fat med Line, som humpede hjem sammen med sin veninde.

Knæskader og flækket tand

Men det viste sig, at Line, ud over et overrevet korsbånd og en flækket menisk, også havde ødelagt en tand og fået en skade i nakken.

Nu har Line af hensyn til sit forsikringsselskab brug for at finde vidner, der overværede sammenstødet med løberen.

"Jeg håber, at nogen af dem, der så episoden, vil stå frem. Måske kan manden også selv huske, at han løb ind i en kvinde den eftermiddag."

Var du en af dem, der så episoden, kan du skrive til Line Wessberg på Wessberg@hotmail.com.

Publiceret 17 March 2019 12:25

SENESTE TV