Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

25-årig kvinde amok: Ud af det blå slog hun fremmed kvinde - handlekraftig kvinde fulgte efter og fik hende ned med nakken

 

Torsdag formiddag klokken 10.02 fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en opmærksom og handlekraftig kvinde. Hun havde kort forinden set en tilfældig kvinde få et slag i ansigtet af en anden kvinde på Algade i Roskilde. Voldskvinden var derefter fortsat med at gå ned ad Algade som om intet var sket.

Det fik anmelderen til at reagere. Hun bad den unge 23-årige kvinde, der var blevet slået om at blive på stedet. Derefter fulgte hun på behørig afstand efter voldskvinden ad Skomagergade. Her gik hun ind i en forretning, hvortil politiet blev tilkaldt og kvinden anholdt.

Der var tale om en uligevægtig, 25-årig kvinde fra Roskilde, som blev sigtet for vold mod en 23-årig kvinde fra Glumsø. Offeret, der fulgtes med et familiemedlem, havde umotiveret fået en lussing på kinden med lettere rødmen til følge.

Hun blev sendt på skadestuen til kontrol samt lægelig registrering af følgevirkningen af volden. Den anholdte blev senere tilset af en læge og efterfølgende indlagt på et sygehus til fornøden behandling. Hun vil senere blive indkaldt til et retsmøde, når voldssagen strafferetlig skal afgøres.

Publiceret: 15. December 2017 09:56
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112