Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

40 kilo tung sten kastet på motorvej: Kender du denne snusdåse?

Fyns Politi beder offentligheden om hjælp i forbindelse med i efterforskningen vedrørende stenkast lørdag den 9. september 2017 ved 03-tiden om natten fra broen ved Spedsbjerg over Den Fynske Motorvej. Politiet har fundet en dåse med snustobak, som nogen forhåbentlig kender noget til.

Den 40 kilo tunge sten, som blev smidt ned fra broen var tæt ved at ramme biler, der kørte på motorvejen i retning mod Sjælland.

"I forbindelse med undersøgelsen af gerningsstedet fandt vi en dåse snustobak af mærket ”Ink – Strong Original”. Vores kriminalteknikere har fundet DNA-spor dåsen, som kan være afsat af den person, som efterlod eller tabte den på gerningsstedet," siger vicepolitiinspektør Per Lydiksen Laursen fra Fyns Politi.

Politiet håber, at den der efterlod dåsen kan ligge inde med vigtige oplysninger i sagen

"Dåsen kan være efterladt af gerningsmanden, men den kan selvfølgelig også være efterladt eller tabt af nogen, der tilfældigvis kom forbi stedet. Under alle omstændigheder vil vi gerne høre, hvis nogen kender til dåsen," siger Per Lydiksen Laursen.

Oplysninger om snustobakdåsen eller oplysninger om, hvem der kan have kastet stenen gives til Fyns Politi på telefon 114.

På billederne ses en snustobaksdåse tilsvarende den, som blev fundet på gerningsstedet.

Publiceret: 15. December 2017 08:32
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt