112
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

45-årig sigtet for overgreb på otte børn: "Min søn kastede op, når han skulle hjem til far"

 

En omfattende sag mod en 45-årig mand, der er anklaget for at have forgrebet sig på ikke mindre end otte børn, er onsdag begyndt i Retten i Horsens.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Retssagen startede onsdag med  fremvisning af videoafhøringer af to af de forurettede børn - for lukkede døre - hvorefter to voksne vidner blev afhørt. Denne gang for åbne døre. Den første af de voksne vidner var den tiltaltes ekskone, som også er mor til hans søn.

Efter sagen er kommet frem, ser hun anderledes på flere ting - blandt andet det at hendes søn nogle gange kastede op, når han skulle hjem til sin far efter ophold hos hende.

"Han var meget indelukket," huskede kvinden ifølge Horsens Folkeblad, som i dag føler sig sikker på, at noget forkert er foregået.

Det andet voksne vidne, der i dag blev afhørt, er far til en af de forurettede drenge. Han fortalte, at han ikke tog nærmere notits af sin søns bemærkning om, at han var blevet rørt af den tiltalte og ikke kunne lide det.

Det nævnte sønnen igen for sin mor senere samme aften, og her begyndte alarmklokkerne at ringe. I vildrede gik de til sønnens skole, som senere involverede politiet.

Retssagen forsætter med flere afhøringer fredag.

Publiceret: 16. Februar 2017 12:13
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!