Citroën C5 Aircross har premiere i 2018. Foto: Bil Magasinet
Citroën C5 Aircross har premiere i 2018. Foto: Bil Magasinet
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

5 hurtige til den nye danske Citroën-boss

Næste år fylder Citroën 100 år

Af Mathias Brandt
vroom@sondagsavisen.dk

Citroën fylder 100 år i 2019 og varmer op ved at ansætte en ny direktør allerede nu. Christian Haugaard skal medvirke til at udbrede Citroën og dattermærket DS til flere danske forhandlere.

Hvad er planen?

“I 2018 vil Citroën fortsætte med at være det modige franske mærke, der sætter komfort og design på agendaen med et større facelift af C4 Cactus, der bliver den første i rækken med et nyudviklet affjedringssystem. Vi ser også frem til den nye C5 Aircross og en ny Berlingo, der bliver vigtig både for børnefamilier og som varebil. Og så kan vi fejre henholdsvis 70- og 50-årsjubilæer for de ikoniske 2CV samt Méhari. På DS-siden lancerer vi den nye DS 7 Crossback, der kommer til at vise vejen for fransk avantgarde i 2018,” siger Christian Haugaard.

Kommer der snart en ny C5?

“Ja, Citroën har allerede vist den nye C5 Aircross, der har premiere i 2018. Og vi har endnu en stor model på trapperne. Citroën gør meget ud af at leve op til løftet om at være et people minded brand, hvorfor man har mere fokus på at skabe biler, som passer vores kunders behov – også i fremtiden – end at finde afløsere til udgåede modeller. Derfor vil man i fremtiden se biler, der træder mere og mere ud af de klassiske segmenter.”

Hvorfor har I kun to års fabriksgaranti?

“Som privatejet importør er fabriksgaranti ude af vores hænder, hvorfor det er et spørgsmål, der skal rettes direkte til fabrikken.”

Hvor stor bliver leasingandelen for nye Citroëner i 2018?

“Det er meget svært at sige, men vi følger markedet, hvilket betyder, at bliver leasingandelen større generelt, så gør den det også for Citroën.”

Hvad betyder de lavere registreringsafgifter for Citroën?

“Vi oplever, at de lavere afgifter gør, at kunderne køber mere udstyr og vælger biler med mere udstyr. Derfor vil man i fremtiden se samme udvikling i de biler, som vi vil tilbyde. Det vil sige Citroën-biler med mere udstyr.”

Publiceret: 01. Februar 2018 14:56
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112