Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

51-årig mand amok på ekskæresten: Hoppede op på kølerhjelm - og kørte direkte ind i hende

Søndag klokken 20.11 blev Østjyllands Politi kaldt ud til en episode på Ymersvej i Randers NV. Den kvindelige anmelder forklarede, at hun sad i sin bil, da hun bemærkede, at hendes ekskæreste kom kørende bagfra og pludselig stod ved siden af bilen og råbte ad hende.

Kvinden låste døren, hvorefter manden hoppede op på kølerhjelmen og fortsatte med at råbe. Han hoppede til sidst ned og tog plads i sin egen bil for derefter at køre ind i kvindens bil og stikke af.

Da patruljen nærmede sig stedet, bemærkede betjentene den bil, som kvinden havde beskrevet. Patruljen satte efter bilen, der fortsatte ad Ymersvej mod Nyvangsvej uden at stoppe op, hvor der var ubetinget vigepligt.

Den 51-årige fører af bilen standsede ved Ydunsvej, hvor vejen endte blindt. Manden virkede påvirket af alkohol og havde en promille på mere end det tilladte. Den 51-årige forklarede da også, at han havde drukket syv til otte øl og en dobbelt vodka. Han blev anholdt og sigtet for hærværk, spirituskørsel og for ikke at overholde sin ubetingede vigepligt. 

Publiceret: 13. November 2017 12:27
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt