Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

59-årig mand sigtet for drab på mystisk kvinde: Fåmælt mand gav anonymt tip

Midt- og Vestsjællands Politi modtog onsdag den 9. august 2017 kl. 1705 en henvendelse fra en fåmælt mand, der oplyste, at politiet kunne finde en død person i en bestemt lejlighed i en beboelsesejendom på Fasanvej, 4600 Køge.

Politiet fandt efterfølgende i den pågældende lejlighed en livløs kvinde, der kort efter blev erklæret død. Hun havde ikke nogen identitetspapirer på sig, og lejlighedens beboer var ikke til stede.

Kriminalteknikere og en retsmediciner blev tilkaldt for at foretage de indledende undersøgelser i lejligheden i samarbejde med politiets efterforskere, da politiet betragtede fundet af den døde kvinde som mistænkeligt.

De indledende undersøgelser af liget og politiets undersøgelser har endnu ikke givet oplysninger om identiteten på den fundne kvinde, som i dag torsdag skal undersøges yderligere på Retsmedicinsk Institut i et forsøg på at få hende identificeret og om muligt at fastlægge dødsårsagen og –måden.

Lejlighedens beboer er en 59-årig mand fra Køge, som politiet siden fundet af den døde kvinde ledte efter relevante steder i bl.a. Køge.

Kl. 2130 blev den 59-årige mand anholdt, efter at han havde henvendt sig på et sygehus, hvor personalet var bekendt med, at han var eftersøgt af politiet.

Den anholdte mand er fortsat i politiets varetægt, indtil politiet får resultaterne fra de yderligere undersøgelser af kvinden på Retsmedicinsk Institut, herunder især oplysning om, hvorvidt der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet.

Den anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør kl. 1300 ved Retten i Roskilde som sigtet for manddrab, idet han mistænkes for at have forvoldt kvindens død.

Grundlovsforhøret vil af anklagemyndigheden blive begæret afholdt for lukkede døre af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen.

Politiet har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger i sagen.

Publiceret: 10. August 2017 09:53
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt