Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

9-årig pløjet ned af flugtbilist: Sådan har han det

Den fynske skoledreng, som tirsdag morgen blev kørt ned ved Svendborg, husker intet fra ulykken

Fyns Politi søger fortsat efter flugtbilisten, som tirsdag morgen kort før 07.30 ramte en kun 9-årig dreng, som var på vej til skole på gåben ad Mølmarksvej i Svendborg.

Politiet har hørt fra enkelte vidner, som har set drengen krydse vejen tidligere på morgenen, men mangler stadig at høre fra personer, som kan hjælpe med at kaste lys over, hvordan og af hvem drengen blev ramt.

Han blev klokken 07.27 fundet hårdt kvæstet og bevidstløs på fortovet på Mølmarksvej med adskillige knoglebrud i blandt andet ben, skulder og hofte.

Drengen er indlagt på Odense Universitetshospital, hvorfra meldingen lyder, at hans tilstand er stabil. Han er ved bevidsthed, men husker intet fra selve episoden, fortæller Fyns Politis presseafdeling.

Ifølge politiet kan drengen både være blevet ramt af en bil, en knallert eller en motorcykel, der har efterladt den hjælpeløse dreng og er flygtet fra stedet.

Vidner søges

Kontakt Fyns Politi hvis du har kørt, er gået eller på anden måde har opholdt dig i nærheden af Mølmarksvej / Hesselbjerg på det nævnte tidspunkt, og bemærket noget af interesse for opklaring af sagen. Ring på telefon 1-1-4.

Publiceret: 07. Februar 2018 10:30
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt