Arkivfoto: Mogens Greve
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

9-årige Niklas sexmisbrugt: "Allan tog min tissemand i munden"

Efter halvandet års seksuelt misbrug bryder 9-årige Niklas en aften sammen og fortæller

Niklas Rindom fra Mørke glemmer aldrig den aften i barndomshjemmet i Esbjerg. Niklas' mor havde gennem nogen tid haft en mistanke. Men hver gang hun spurgte ind til, om der var noget galt, svarede Niklas nej. Hans opførsel viste dog noget andet.

Brød fuldstændig sammen

”Den aften, min mor trak mig til side, husker jeg som i går. Vi satte os ud på trappen, hvor hun lagde sine hænder på mine ben og sagde: Fortæl, hvad der er galt - jeg tager ikke længere et nej for et svar. Du skal vide, at far og jeg er her for at hjælpe dig.”

Så skete der noget inde i nu 9-årige Niklas. Han brød fuldstændig sammen, og endelig kunne han fortælle sin mor om Allan.

”Allan gør noget. Han tager min tissemand i munden”.

Til politiet

Niklas' mor fortalte skyndsomt hans far, at det var helt galt.

”Jeg husker, hvordan min far stod der og så helt cool ud - uden at fortrække en mine. Men han var bestemt ikke upåvirket. Efter at jeg var blevet salvet med olie, tog mine forældre mig med til politiet, mens Max som var på besøg kiggede efter mine fire søskende.”

Tre dage senere blev Niklas bedt om at blive hjemme fra skole nogle timer, da en kriminalassistent og en familierådgiver kom på besøg.

”Jeg var bange, farede rundt og gemte mig bag ved stole og sofa, mens min mor ikke kunne gøre andet end at forsøge at holde om mig. Alle kunne se, at det var helt galt.”

Halvandet års fængsel

En uge senere var Allan bag tremmer. Han havde også forgrebet sig på sine to børn - og fik halvandet års fængsel. Under sagen kom det frem, at Allan selv var blevet misbrugt som barn.

”Jeg følte mig ikke alene. Min far var cool og valgte at rykke teltpælene op. Vi flyttede fra Esbjerg til Assentoft, og far fik nyt arbejde.”

Senere flyttede familien til Skader, hvor forældrene stadig bor, og Niklas startede som 13-årig på Ådalsskolen i Skørring. Men dermed var mareridtet ikke slut.

Publiceret: 13. November 2012 01:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!