Foto fra ’Stafet for livet’. Foto: Erik Hansen.
Foto fra ’Stafet for livet’. Foto: Erik Hansen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Åben scene: Nu kan du spille for Kræftens bekæmpelse

Stafet for livet i Haderslev tilbyder igen “Åben scene”

mhe

I weekenden 9.-10- september er der igen 'Stafet for Livet' i Damparken.

Stafet for livet tilbyder kunstnerne to scener med professionelt lys og lyd, så musikerne og musikken kan tage sig så godt ud som muligt. Alle kan spille med, og målsætningen er, at der skal være så varieret et program som muligt.

Ingen krav

Der er ingen særlige krav til, hvilken slags musik eller optræden der er på scenen. Det skal dog helst have rodfæste i det lokale musikliv, og så skal musik og optræden passe ind i rammen for Stafet for livet.

Når deltagerne ikke er ude at gå, så er der god mulighed for at gå rundt på pladsen og se på de mange opfindsomme måder hvorpå deltagerne forsøger at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse, ligesom der også er rig mulighed for at høre masser af god musik. I år er ruten ændret tilbage, så den kommer til at gå direkte forbi store scene.

Scenen

Sidste år forsøgte man at efterkomme ønsket om mere liv og tilknytning til selve Stafetten for de hold, som har camp på Damhalvøen – dvs. pladsen ud mod Haderslev Dam. Det gjorde man bl.a. ved at opstille en scene midt på plad sen, hvor folk kunne sidde under træerne og nyde musikken. Scenen på Damhalvøen blev taget rigtig godt i mod, og der var hele lørdagen et rigtigt dejligt liv på og omkring scenen. Scenen på Damhalvøen er kommer for at blive, og der bliver igen i år to scener, hvor man kan optræde.

Der er mulighed for at optræde på scenen i løbet af lørdagen, frem til lysceremonien om aftenen. De musikalske indslag skal helst have en varighed af 30 til 45 min.

Er man interesseret i at høre mere om muligheden for at optræde til Stafet for livet, så skal man kontakte formand for arbejdsgruppen for scene og underholdning, Allan Ørslev på tlf. 2372 1650 eller på mail: sflhaderslev.scene@gmail.com

Stafet for livet er baseret på frivillighed, og der er ingen, der får penge for at deltage. Der ydes derfor heller ikke honorar til de optrædende kunstnere.-vik

Publiceret: 19. Juni 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!