Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

ADVARSEL: Fjernvarmekunder svindlet af falsk medarbejder

En ukendt gerningsmand, som påstår han er fra Fjerritslev Fjernvarme, har stjålet penge fra flere ældre

 

Fjernvarmekunder, som er kunder hos Fjerritslev Fjernvarme i Nordjylland, bliver nu opfordret til at være på vagt overfor en svindler, som stjæler hos dem han besøger. Det skriver Nordjyske.dk.

På fjernvarmeværkets hjemmeside, og i en rundsendt sms, har kunderne fået følgende besked.

"Vi er desværre blevet bekendte med, at der er en mand, der henvender sig hjemme hos folk og udgiver sig fra at komme fra fjernvarmen. Dette gør han for at komme ind i ejendommen og bestjæle vedkommende. Derfor beder vi alle være obs på, hvem de lukker ind og være obs på, at ansatte ved fjernvarmen altid går i gult arbejdstøj med navn og logo på. Hvis I er i tvivl, er I velkomne til at ringe til værket, inden I lukker nogen ind."

Det er lykkedes gerningsmanden, som ikke har det genkendelige gule arbejdstøj på, at stjæle 4.000 kroner i kontanter fra en borger, og det bekymrer driftleder hos Fjerritslev Fjernvarme, Kenny Lundtoft, skriver Nordjyske.dk, der har dette signalement på den falske fjernvarmemedarbejder: 25 til 30 år gammel, høj og spinkel af bygning, iført joggingtøj og en lille taske.

Det tilrådes, at man både kontakter Fjerritslev Fjernvarme og Nordjyllands Politi, hvis man får uventet besøg af manden.

Publiceret: 06. December 2017 11:09
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt