112
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ældre kvinde åbnede sin hoveddør: Det kom hun til at fortryde - nu efterlyses tre østeuropæiske mænd

 

En 78-årig kvinde fik en noget ubehagelig oplevelse, da hun onsdag aften åbnede sin hoveddør. For i samme øjeblik kvinden åbnede døren, så tiltvang tre mænd sig adgang til hendes bolig i Ødsted ved Vejle. Det skriver Ritzau.

De tre mænd tvang kvinden ind i hendes soveværelse, hvor hun blev tilbageholdt i 45 minutter. Her blev den ene gerningsmand under hele forløbet, mens de to øvrige luskede rundt i huset.

"Vi får et opkald klokken 21.18 om, at en ældre dame med tvang har været holdt tilbage i sit eget hjem, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Kenneth Ravnholt til Ritzau.

Efter oplevelsen søgte kvinden hjælp hos naboen, som ringede til politiet.

"Hjemmet bærer præg af, at der har været ubudne gæster, men den tilbageholdte har ikke været i sit eget hjem endnu, så vi kan ikke sige, om der er blevet stjålet noget. Efter omstændighederne har hun det godt," siger Kenneth Ravnholt til Ritzau.

To af de tre gerningsmænd beskrives som yngre mænd, 170 centimeter høje og så talte de dansk med østeuropæisk accent. Den sidste af gerningsmændene har kvinden ikke været i stand til at beskrive.

Publiceret: 12. Januar 2017 08:44
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!