112
Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ældre pars hus i flammer: Kæmpe overraskelse ventede politiet i kælderen

En to-etages villa på Maglehøjvej i Karlsgave-kvarteret i Frederikssund stod mandag klokken 14.40 i flammer. Branden var opstået i husets nederste afdeling, men da brandfolkene udførte slukningsarbejde kunne de næsten ikke tro deres egne øjne.

Det skriver sn.dk.

For i forbindelse med slukningen kunne det konstateres, at der i et kælderrum bliver dyrket hampplanter.

"Vi sikrede os 25 hampplanter fra rummet, og husets beboere, et par i tresserne, bliver sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer," oplyser efterforsker ved Nordsjællands Politi Michael Gaml til Frederiksborg Amts Avis.

Michael Gaml fortæller desuden, at branden kan være opstået i forbindelse med dyrkningen, da der bliver brugt meget strøm i den forbindelse. Derfor kan det tænkes, at branden er opstået i de elektriske installationer som følge deraf.

"Et køkken, hvor branden er opstået er voldsomt udbrændt og rummene ved siden af er kraftigt skadet, mens overetagen er voldsomt sodskadet," siger indsatsleder ved Frederiksborg Brand og Redning Jimmy Andersen til sn.dk.

Slukningsarbejdet tog sin tid, da brandfolkene både skulle skære gulve op, samt politiets efterforskning af spor i forbindelse med dyrkningen af hampplanterne vanskeliggjorde det en smule.

Publiceret: 10. Januar 2017 11:47
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!