Foto: AFP PHOTO / CHRISTOPHE ARCHAMBAULT
Foto: AFP PHOTO / CHRISTOPHE ARCHAMBAULT
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

AGF-legende får selskab af Neymar på eksklusiv liste

Kun otte spillere har i historien fået karakteren 10 i den franske avis L'Equipe deriblandt Lars Windfeld. For nylig kom verdensstjernen Neymar også på listen

Vi skal tilbage i tiden. Til dengang hvor AGF havde kvalificeret sig til UEFA Cuppen på grund af pokaltriumfen året forinden. Årstallet er 1997 og i holdets første UEFA Cup-kamp spillede AGF 2-2 på hjemmebane mod Nantes fra Frankrig.

LÆS OGSÅ: Datter af fodboldlegende bliver ny sportsvært på DR i Aarhus

I returkampen stod Lars Windfeld en brandkamp, og selvom Torben Piechnik stod for kampens AGF-mål, der sendte 'de hviie' videre, så indtog den legendariske AGF-målmand hovedrollen. Og det var den store og respekteret franske avis L'Equipe helt enig i. Efter kampen fik Lars Windfeld nemlig karakteren 10 i den franske avis.

En topkarakter, som meget sjældent bliver uddelt i L'Equipe. AGF-målmanden var faktisk dengang blot den fjerde i historien til at modtage 10-tallet, og siden er den kun blev uddelt til fire nye spillere, heriblandt verdensstjerner som Lionel Messi og Robert Lewandowski. Nyeste skud på stammen er Neymar.

Efter sine fire mål i ligakampen mod Dijon i onsdags for Paris Saint-Germain er den brasilianske verdensstjerne nemlig også at finde på den eksklusive liste. Det skriver TV 2 Sport

 

 

Publiceret: 19. Januar 2018 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt