112
Arkivfoto: JN
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Aggressive romaer bag groteske gaderøverier: Fastholder kvinder og flår deres smykker af

Både torsdag og fredag har ældre kvinder været udsat for voldelige tyverier. Romaer i flødefarvet bil efterlyses

OPDATERET KLOKKEN 16:

Politiet oplyser, at personerne, som tidligere fredag blev efterlyst for to grove røverier mod kvinder i Jylland, nu er anholdt.

Gerningsmændenes spansk indregistrerede personbil, en flødefarvet Alfa Romeo, blev her til eftermiddag bragt til standsning ved Sorø og de tre personer i den blev anholdt.

Sydøstjyllands Politi takker for offentlighedens hjælp, som har været en afgørende faktor i at finde og anholde de mistænkte i sagen.

OPRINDELIG ARTIKEL:

Sydøstjyllands Politi og Nordjyllands Politi er gået sammen om at efterlyse en udenlandsk bil efter to kvinder har været udsat for grove tyverier både torsdag og fredag. Det skriver JV.dk.

Torsdag eftermiddag gik det ud over en 89-årig kvinde i Give. Mens hun stod i sin have, blev hun kontaktet af to udlændinge, som spurgte om vej til hospitalet. Fredag klokken 11.30 gik det ud over en kvinde i Hobro.

I begge tilfælde var personerne, der rettede henvendelse, særdeles hårdhændede. De holdt kvinderne fast mens de hev deres smykker af.

Røverne flygtede i en ældre flødefarvet bil, som vidner har beskrevet som en ældre Alfa Romeo model JTD. Den skull efter sigende være spansk indregistreret og have registreringsnummer A3659DT, oplyser Sydøstjyllands Politi til JV.dk.

"Det er samme fremgangsmåde, der er brugt, og beskrivelsen af bilen ligner hinanden, så der kan være tale om de samme gerningsmænd," siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jørn Bytoft, til avisen.

Gerningsmændene fra torsdag beskrives som: Mand og kvinde, mellem 25 og 40 år, "udenlandske sigøjnere eller romaer". Kvinden havde en blå, blomstret kjole på. Ved fredagens overfald lyder beskrivelsen på tre personer, to kvinder og en mand, som forsvandt i den flødefarvede bil.

De to ældre kvinder er ifølge JV.dk sluppet uden fysiske skader, men er begge chokerede over hændelserne.

Publiceret: 12. Maj 2017 15:31
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!