112
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Alarm: 7-årig pige antastet af maskeret mand i bil

En mand iført en sort elefanthue har antastet en 7-årig pige, oplyser Københavns Vestegns Politi. 

Episoden skete omkring klokken 17 mandag den 19.  november ved Frydenhøj Hallen på Egevolden i Hvidovre, og Københavns Vestegns Politi modtog anmeldelsen samme aften klokken 20.37.

Pigen forklarede efterfølgende til efterforskningen i Hvidovre Lokalpoliti, at hun kom gående ad Egevolden, da en forbipasserende bil standsede.

Manden, der var alene i bilen, rullede vinduet ned og spurgte pigen, om hun ville ind i bilen. Pigen svarede nej og løb. Føreren kørte herefter fra stedet uden yderligere forsøg på at antaste pigen, og hun gik hjem til en ven.

Pigen beskrev føreren som mand, dansktalende uden accent, iført en sort elefanthue med huller til øjnene og bilen som  sort med mørke ruder og af samme størrelse som en stationcar.

Efterforskningen i Hvidovre Lokalpoliti efterforsker nu sagen.

"Det er en anmeldelse, vi tager meget alvorligt. Vi er fuld gang med at bearbejde de oplysninger, vi har i sagen," siger vicepolitikommissær Jens Yndgaard.

Han understreger, at der ikke er noget, der tyder på, sagen har nogen sammenhæng med den senere tids grove episoder på Fyn.

Politiet hører meget gerne fra vidner eller andre, som kan kaste lys over sagen. Henvendelse kan inden for kontortid ske til vicepolitikommissær Jens Yndgaard på mobil 7258 7699 eller Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448.

 

Publiceret: 21. November 2012 11:55
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!