Rejser Annoncer
Superpris

Flyrejse til skønne Toscana

Du kommer til at se, smage og dufte Toscana

Den populære kurby Montecatini Terme ligger midt i Toscana. Foråret og efteråret i Toscana er yderst behagelige årstider at rejse på. Du oplever et meget natursmukt område fyldt med kunst, historie og naturligvis de kendte vine. Store seværdigheder som Firenze, San Gimignano, Pisa og Lucca er alle inden for rækkevidde og 3 udflugter er inkluderet. Som noget nyt kan du også nyde wellnessfaciliteter på det nærliggende søsterhotel Columbia. Rejsen byder på en god blanding af kultur, natur og afslapning - alt imens familien Mariotti sørger for, at servicen er i top, og at du får et bekvemt ophold. Der er også tid til at udforske Toscana på egen hånd, eller til at nyde den hyggelige kurby med en lækker kop cappuccino i forårs- sommer- eller efterårssolen.

Klik her for at booke rejsen

Hotel Nuovo Savi, Montecatini Terme

. Charmerende, ældre familiedrevet hotel med godt toscansk køkken og et personale, der gerne yder lidt ekstra for vores gæster. Centralt beliggende med elevator, restaurant og bar. Alle værelser er med bad/toilet, klimaanlæg, parabol-tv, wi-fi, telefon og hårtørrer. Værelserne er lidt uensartede i størrelse.

På afgange fra København på Mariotti hotels. Som er hotel Nuovo Savi, Hotel Manzoni eller Hotel Columbia. Der sendes hotelliste cirka 14 dage før afgang.


Publiceret: 17 Oktober 2016