Badesøen har indgået samarbejde med DGI og Dating.dk om aktiv ferie for singler med børn i sommeren 2017.
Badesøen har indgået samarbejde med DGI og Dating.dk om aktiv ferie for singler med børn i sommeren 2017.
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Badesøen laver aktiv singlecamp med lokal afdeling af La Santa

Badesøen samarbejder med DGI og dating.dk om en aktiv ferie for singler med børn i slutningen af juli

Den står på kvalitetstid med ungerne, sved på panden og måske endda den store kærlighed. DGI, Dating.dk og Badesøen i Albertslund inviterer singler og deres børn til at holde sommerferie med masser af sport på programmet.

La Santa på dansk jord, det er visionen med "aktiv singlecamp" i uge 30 ved Badesøen i Albertslund. Her kan singler hanke op i deres børn og give den gas i fantastiske rammer med flere end 10 forskellige sportsgrene.

"Vi har i mange år lavet ferier med sport som omdrejningspunkt. Det har typisk været for kernefamilier, men vi har fået flere og flere forespørgsler for ferie for singler, derfor har vi lavet det her tilbud målrettet mænd og kvinder, der gerne vil have en aktiv ferie sammen med deres børn", siger Rita Johansen fra DGI.

brie

Singleferie med børn

Samme oplevelse har Dating.dk, der har indgået et samarbejde med idrætsorganisationen om en række aktiviteter for singler både med og uden børn.

"Der er 1,6 millioner singler i Danmark i dag, og rigtig mange af dem har børn. Udbuddet af ferier til singler med børn er mangelfuldt i Danmark. Et sommerhus bliver hurtigt dyrt, og som single gider man heller ikke ned på familiehotellet på Mallorca. Derfor har vi lavet dette koncept med DGI, hvor man kan få en god ferie med sine børn", siger Marketing Chef for Dating.dk Thomas Røhr Kristiansen.

Badesøen glæder sig

Badesøen i Albertslund danner rammen om campen, hvor deltagerne selv sammensætter deres program. Man kan allerede ved tilmelding vælge mellem forskellige former for sportsgrene.

"Vi har uddannede instruktører klar, der sørger for at tilpasse undervisningen til deltagernes niveau. MTB, tennis, yoga og masser af vandaktiviteter er blandt det, man kan vælge mellem. Når dagens program er forbi, er der lagt op til hygge omkring aftensmaden", siger Rita Johansen.

Det er en ny målgruppe for personalet ved Badesøen, som de ser frem til at byde velkommen. Leder af Badesøen i Albertslund, Berit Jacobsen.

"Vi glæder os rigtig meget til at lægge sted og kræfter til dette spændende arrangement i de grønne omgivelser her i Albertslund", siger hun.

Publiceret: 03. Januar 2017 05:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!