Test:

storfamiliebil på tilbud

Det vælter frem med tilbud, efter at de nye bilafgifter har gjort almindelige biler billigere. Citroën har et tilbud til store familier

Af
Af Mathias Brandt vroom@sondagsavisen.dk

Hvis du er ude efter en stor familieflytter, hvor der er plads til syv personer i en snæver vending, er der flere og flere muligheder. En af de billigste er Citroën Grand C4 Picasso, der kom i 2013 og netop har fået en opfriskning.
Citroën har tilbud på varianter med både benzin- og dieselmotorer, men vi ville gå efter en bil med den lille trecylindrede 1,2-liters turbobenzinmotor med 130 hk og op til 20 km/l. Den har rigeligt med kræfter til danske forhold og kan køre langt på literen i praksis.

Blød undervogn

Undervognen i den store C4 er blød, og styretøjet har ikke megen følelse i sig. På bugtede landeveje føles køreoplevelsen mere i retning af at navigere en færge end at sidde bag rattet i en bil, men de typiske købere af en bil som denne er mere interesserede i plads og pris.
Plads er der masser af, og prisen ser fornuftig ud. Udstyret omfatter sy v sæder, 12-tommerskærm, 16-tommers alufælge, elspejle med varme, flybakker ved bagsædet, fartpilot og sædevarme foran. Prisen lige nu er 244.490 kroner.

Publiceret 17 October 2017 16:42

SENESTE TV