Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Billigste vinterdæk: Nyt dansk site hjælper dig på vej

Det er vidst ikke gået nogens næse forbi, at vinteren i den grad har ramt Danmark med sne og kulde her i weekenden. Det betyder også, at der er stor efterspørgsel på vinterdæk for alle dem, der ikke havde nået at skifte. 

Men hvordan finder man lige præcis de rigtige vinterdæk til den billigste pris? Man tjekker Danmarks største portal for at finde billige vinterdæk - Wheelfindr.dk

Og det gjorde rigtig mange i går. Faktisk havde siden hele 3000 besøg på en enkelt dag, og det på trods af, at sitet blot er tre uger gammelt.

Portalen har samlet sortimenterne fra de billigste forhandlere af dæk- og fælge. Det kan nemlig være en jungle at finde rundt i dækpriser, da der findes mange forhandlere på markedet.

- De fleste forhandlere har de samme produkter i sortimentet, men er konkurrencedygtige på forskellige mærker. Vores portal hjælper alle, som gerne vil spare penge og gøre en god handel, siger Frederik Christiansen, en af

stifterne af Wheelfindr.dk.

Det er ganske let at finde rundt på Wheelfindr.dk. Man indtaster blot sine dækmål, og udfra det finder Wheelfindr de billigste priser hos forskellige forhandlere.

Der er et direkte link til forhandleren, hvor dækkene allerede er klar til køb på den valgte forhandlers hjemmeside.

Alle forhandlere som Wheelfindr er i samarbejde med, er reelle forhandlere, som virksomheden har direkte kontakt til. Man kan som forbruger se forhandlernes Trustpilot-raiting på prissammenligningssiden.

Wheelfindr giver adgang til mere end 35.000 forskellige dæk, og der er dæk til

alle bilklasser.

Publiceret: 23. November 2015 14:07
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!