112
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Blodigt opgør om gæld: Skar pulsåre over med brødkniv

En 56-årig mand var i yderste livsfare, efter at han torsdag fik skåret pulsåren over i en lejlighed i på Nørrevang i Birkerød

Det var tilsyneladende et opgør om gæld i misbrugsmiljøet, der torsdag fik en 24-årig mand til at gribe en køkkenkniv og angribe en 56-årig mand i en lejlighed på Nørrevang i Birkerød.

Den 56-årige forsøgte at afværge angrebet med hånden, hvilket resulterede i, at sener og pulsåre blev skåret over, han fik også afværget et udfald mod ansigtet hvilket gav snitsår ved øret.

Herefter smed gerningsmanden kniven fra sig og stak af fra stedet på en stjålen knallert. Et vidne i lejligheden fik klokken 14.20 alarmeret 112, og den 56-årige mand blev kørt i ambulance til Herlev sygehus og siden overført til Rigshospitalet. Ifølge Nordsjællands politi var hans tilstand livstruende, da han blev bragt til hospitalet, men den skulle nu være så stabil, at han er uden for livsfare. Det oplyses dog, at han vil få varige men efter overfaldet.

Den 24-årige gerningsmand blev senere på dagen anholdt i Farum Midtpunkt. Han blev efterfølgende anbragt i psykiatrisk behandling. Det oplyser vicepolitikommissær Carl Karkov fra Nordsjællands Politi

Publiceret: 23. November 2012 11:47
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!