Foto: Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Blotter krænkede hendes datter: Nu slæbes hun i retten igen

 

Rikke Louise Andersen blev nærmest kendt i hele Danmark, da hun på Facebook rasede over, at hun bliver slæbt i retten, fordi hun offentliggjorde overvågningsbilleder af den blotter, der krænkede hendes datter i Nyråd ved Vordingborg.

Hun blev tidligere frikendt for at offentliggøre billeder, men nu bliver hun slæbt i retten igen, fordi hun tilsyneladende kun blev frikendt, fordi en forkert paragraf i persondataloven blev anvendt, skriver Sjællandske.

"Hun er ikke dataansvarlig, for det er Coop, der ejer butikken. Men hun må stadig som privatperson ikke videregive billeder, som den unge mand ikke har givet sit samtykke til," siger chefanklager Henriette Rosenborg Larsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Sjællandske.

Hun fortæller, at Rikke Louise Andersen har ca. 2000 følgere på Facebook, og der er mange flere på "4760 hjælper hinanden".

"Og alle sammen kan jo dele de videoer, Rikke Louise Andersen lægger på, og dermed kommer billederne hurtigt ud til mange flere. Nu blev den unge mand kendt skyldig, men hvad nu hvis han ikke var? Det er nu engang ikke hende, der bestemmer, om han er skyldig eller ej, og det er heller ikke mig - det er domstolene," fastslår Henriette Rosenborg Larsen overfor Sjællandske.

Selv finder Rikke Louise Andersen det krænkende, at hun skal i retten igen.

Dørene åbnes ved Retten i Nykøbing Fl. tirsdag kl. 9.30. Det skriver Sjællandske.

Publiceret: 19. Juni 2017 12:52
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!