Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Børnelokker slår igen til ved skole - mod syv små børn: "Vil du med hjem til mig og have slik?"

 

En børnelokker huserer i øjeblikket, hvor han forsøger, at lokke små børn fra 0. og 1. klasse med hjem til sig selv. Det sker i skoletiden i spisepauserne ved Lyngholmskolen i Farum.

I fredags kunne Furesø Avis afsløre, at et barn fra 0. klasse var blevet forsøgt lokket med hjem af børnelokkeren. Det andet forsøg på få dage. Det var Furesø Avis, der havde modtaget et anonymt tip fra en bekymret forældre, for alle forældre er nemlig blevet orienteret om episoden via skolens forælderintra.

LÆS OGSÅ: Børnelokker slår til ved skole: Antastede elev fra 0. klasse med ubehageligt tilbud

Nu har Lyngholmskolen i Farum så endnu engang orienteret forældrene via skolen forældreintra. En besked, som Furesø Avis igen er kommet i besiddelse af, da en anonym, bekymret forældre har orienteret avisen via et tip.

"Kære forældre. I fortsættelse af nedenstående besked, har vi i dag haft besøg af politiet, da 7 børn fra 1. årgang er blevet tilbudt slik af en ukendt mand. Vi tager episoderne meget alvorligt og tilkalder politiet hver gang vi hører noget. Hilsen ledelsen."

Få dage forinden episoderne på skolen - den 30. oktober - blev en 11-årig dreng antastet af en mand på en sti nær Ryttergårdsvej. Denne mand spurgte også, om drengen ville med hjem og have slik. Drengen takkede hurtigt nej og cyklede hjem.

Her blev børnelokkeren beskrevet som en sydeuropæisk mand på cirka 50 år, 170-175 cm. høj med en tynd streg af skæg på midten af hagen. Han talte dansk med accent og var iført en mørk jakke og en rød hue med et tigeransigt p

Publiceret: 14. November 2017 08:57
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt