Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Børnelokker slår til ved skole: Antastede elev fra 0. klasse med ubehageligt tilbud

 

For anden gang på få dage er et barn blevet tilbudt slik af en fremmed mand i Farum. Det skete sidste fredag den 4. november i spisepausen på Lyngholmskolen. Her blev et barn fra 0. klasse antastet af en mand, som spurgte, om barnet ville med hjem for at få slik.

Oplysningerne har Furesø Avis modtaget i et tip fra en bekymret forælder på skolen. Alle forældre er nemlig blevet orienteret om episoden via skolens forælderintra.

Her oplyses det, at det var forældrene til barnet fra 0. klasse, som henvendte sig til skolen og fortalte om barnets oplevelse i spisepausen.

Få dage forinden - den 30. oktober - blev en 11-årig dreng antastet af en mand på en sti nær Ryttergårdsvej. Denne mand spurgte også, om drengen ville med hjem og have slik. Drengen takkede hurtigt nej og cyklede hjem. Her blev børnelokkeren beskrevet som en sydeuropæisk mand på cirka 50 år, 170-175 cm. høj med en tynd streg af skæg på midten af hagen. Han talte dansk med accent og var iført en mørk jakke og en rød hue med et tigeransigt på.

LÆS MERE OM HISTORIEN HER: 11-årig dreng mødte mystisk sydeuropæisk mand: "Vil du med mig hjem og have slik?"

Ved den seneste episode er der fra skolens side ikke angivet noget signalement af gerningsmanden.

Begge episoder er meldt til politiet, og Lyngholmskolen har samtidig sendt besked til de andre skoler i Furesø om episoden og opfordrer også forældrene til at tale med deres børn om, hvordan de skal agere i tilfælde af, at fremmede mennesker kontakter dem.

Publiceret: 10. November 2017 01:12
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112